Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smakuje jak tradycyjny smalec, wytopiony z prawdziwej słoniny, a zrobiony jest z fasoli :) Ten "udawaniec" podbił bardzo szybko nasze podniebienia, a i pozostałe organy są pewnie zadowolone z racji zdrowego składu tego "specyfiku" :) Smacznego
Przepis dnia
Rozpływająca się w ustach ryba z wyrazistym dodatkiem pesto z czosnkiem.
Odsłon: 189
Risotto ze szparagami i łososiem
Odsłon: 71
Przepis dnia
Rozpływająca się w ustach ryba z wyrazistym dodatkiem pesto z czosnkiem.
Odsłon: 189
Risotto ze szparagami i łososiem
Odsłon: 71
Składniki
Fasolę odsączam i blenduje. Cebulę drobno siekam, podsmażam na oleju z dodatkiem przypraw (jak kto lubi ;), ja preferuję wymienione w składzie). Wszystko łączymy (bez ziela angielskiego i liścia laurowego) i schładzamy. Idealnie pasuje do domowego chleba z ziarnami. Smacznego :) Pierwotny przepis (przed delikatną modyfikacją) pochodzi z bloga Szalonooka.pl