Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smakuje jak tradycyjny smalec, wytopiony z prawdziwej słoniny, a zrobiony jest z fasoli :) Ten "udawaniec" podbił bardzo szybko nasze podniebienia, a i pozostałe organy są pewnie zadowolone z racji zdrowego składu tego "specyfiku" :) Smacznego
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 287
Smażone udka i pierś z kaczki podane z podpieczonymi, młodymi ziemniakami i u...
Odsłon: 137
Boczek - może nie jest zbyt zdrowy, jest tłusty, ale czasem można sobie pofol...
Odsłon: 4947
Bardzo smaczny, kolejny chleb pszenny upieczony na żytnim zakwasie posypany p...
Odsłon: 2324
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 287
Smażone udka i pierś z kaczki podane z podpieczonymi, młodymi ziemniakami i u...
Odsłon: 137
Boczek - może nie jest zbyt zdrowy, jest tłusty, ale czasem można sobie pofol...
Odsłon: 4947
Bardzo smaczny, kolejny chleb pszenny upieczony na żytnim zakwasie posypany p...
Odsłon: 2324
Składniki
Fasolę odsączam i blenduje. Cebulę drobno siekam, podsmażam na oleju z dodatkiem przypraw (jak kto lubi ;), ja preferuję wymienione w składzie). Wszystko łączymy (bez ziela angielskiego i liścia laurowego) i schładzamy. Idealnie pasuje do domowego chleba z ziarnami. Smacznego :) Pierwotny przepis (przed delikatną modyfikacją) pochodzi z bloga Szalonooka.pl