Do góry

Dania główne Przepis na:

RACUCHY Z KURCZAKA

RACUCHY  Z  KURCZAKA

Autor: fichar

Przepisów i artykułów: 7 Ocena: 8

Dodano: 23.02.2010

Odsłon: 1237

Proste i łatwe w przygotowaniu .

Składniki

1-2 os. 30 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Na patelni 4 łyżki oleju smażymy drobnutko pokrajany filet z kurczaka następnie drobno pokrajaną cebule paprykęipieczarki .Z mąki mleka jaja robimy ciasto jak na racuchy .

  2. Do ciasta dodajemy wybierając cedzakiem usmażone poprzednio składniki mieszamy razem dodając nadkę pietruszki i smażumy na oleju jak racuchy . podajemy polane ketchupem lub sosem tabasko .

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń