Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jedliście kiedyś surowe ogórki na ciepło? Ja pierwszy raz i przyznam, że na p...
Odsłon: 81
Czarny bez w Wielkopolsce nazywany jest hyćką i rośnie dosłownie wszędzie. Z...
Odsłon: 1588
Jedliście kiedyś surowe ogórki na ciepło? Ja pierwszy raz i przyznam, że na p...
Odsłon: 81
Czarny bez w Wielkopolsce nazywany jest hyćką i rośnie dosłownie wszędzie. Z...
Odsłon: 1588
Składniki
Na patelni 4 łyżki oleju smażymy drobnutko pokrajany filet z kurczaka następnie drobno pokrajaną cebule paprykęipieczarki .Z mąki mleka jaja robimy ciasto jak na racuchy .
Do ciasta dodajemy wybierając cedzakiem usmażone poprzednio składniki mieszamy razem dodając nadkę pietruszki i smażumy na oleju jak racuchy . podajemy polane ketchupem lub sosem tabasko .