Do góry

Dania główne Przepis na:

ravioli

ravioli

Autor: nika81

Przepisów i artykułów: 5 Ocena: 1

Dodano: 12.02.2010

Odsłon: 760

bardzi smaczne

Składniki

5-6 os. 30 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. szpinak jesli mrozony to dajemy na patelnie az do osparowania wody nastepnie dajemy czosnek i masło i troszke przysmazamy po wystudzeniu dodajemy ser biały jajko oraz przyprawy tak przygotowanym farszem nadziewamy pierozki moga miec rozny kształt ja robie kwadratowe

  2. ciasto moze byc zwykłe na pierozki lub z oryginalnego włoskiego przepisu

  3. 6 jaj 1 kg maki troche oleju i wody lub mleka szczypta soli

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń