Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 82
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 143
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 82
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 143
Składniki
szpinak jesli mrozony to dajemy na patelnie az do osparowania wody nastepnie dajemy czosnek i masło i troszke przysmazamy po wystudzeniu dodajemy ser biały jajko oraz przyprawy tak przygotowanym farszem nadziewamy pierozki moga miec rozny kształt ja robie kwadratowe
ciasto moze byc zwykłe na pierozki lub z oryginalnego włoskiego przepisu
6 jaj 1 kg maki troche oleju i wody lub mleka szczypta soli