Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
łatwa w przygotowaniu i bardzo smaczna
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 83
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 144
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 83
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 144
Składniki
Śmietanę wlewamy do garnka, dodajemy żelatynę ( w proszku ) oraz połamaną czekoladę - mieszamy na ogniu do rozpuszczenia.
Doprowadzamy do wrzenia i gotujemy przez 2 minuty. Ostudzoną polewamy ciasto.
Zamiast białej czekolady możemy dodać mleczną lub deserową, wtedy otrzymamy inny smak i kolor polewy :) Smacznego :)))