Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo pożywne i smaczne
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 82
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 142
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 82
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 142
Składniki
Mięso pokrojone w kostkę mocna obrumienić na oleju, dodać przyprawy i pokrojoną w półtalarki celulę, lekko przysmażyc.
Wrzucić do tego warzywa / mogą być mieszanki mrożone / poddusić wszystko razem.
Dodać ryż i dokładnie wymieszać. żeby nabrał smaku.
Wszystko zalewamy wodą. Gotujemy 20min od czasu do czasu mieszająć. Jest to potrawa gdzie można eksperymentować z dodatkami w zależności od upodobań.