Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Najlepsze świeże. Od razu znikają z talerza.
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 83
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 144
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 83
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 144
Składniki
Margarynę wysiekać z mąką, dodać drożdże rozmieszane ze śmietaną i żółtka. Zarobić ciasto, dać do lodówki. Rozwałkować cienko, pokroić w kwadraty, dać nadzienie, moczyć w białku i cukrze. Piec na złoty kolor.
Najlepsze nadzienie dla mnie to tylko i wyłącznie powidło śliwkowe :) Śliwkożercy wszystkich krajów łączcie się :)!!!