Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Rolada łososiowa"
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 88
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 42
Przepis na pyszny i delikatny sernik na zimno z truskawkami i galaretką. Niez...
Odsłon: 127
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 88
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 42
Przepis na pyszny i delikatny sernik na zimno z truskawkami i galaretką. Niez...
Odsłon: 127
Składniki
Szpinak umyj, gotuj 3 minuty w wodzie. Przelej do sitka, wystudź, ułóż na pergaminie. Połowę serka zmiksuj z kawałkami łososia. Dopraw, wyłóż na liście szpinaku, zwiń w roladę.
Pozostały serek wymieszaj z chrzanem, dopraw solą i pieprzem.
Marchewkę pokrój w plastry, gotuj kilka minut, ostudź. Ułóż je na pergaminie tak, aby zachodziły na siebie. Posmaruj je serkiem, ułóż roladę ze szpinakiem, zwiń w roladę. Schłodź w lodówce.
CZAS: około 40 minutŹródło: Dobry Tydzień