Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Te roladki można zrobić z innym farszem, według własnego upodobania smakowego.
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 87
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 150
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 87
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 150
Składniki
Pieczarki pokroić i przesmażyć. Piersi ostrożnie ubić na spore kotlety i przyprawić. Na mięso wyłożyć pieczarki i plasterek sera, zwinąć i zabezpieczyć wykałaczką. Jajko rozbełtać. Panierować roladki i równomiernie obsmażyć. Takie mięsko jest fajnym dodatkiem do ziemniaków, jak również klusek, kaszy czy kopytek.