Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Roladki z fileta z kurczaka nadziewane serem i grzybami zapiekane, proste i smaczne danie,
Przepis na pyszny i delikatny sernik na zimno z truskawkami i galaretką. Niez...
Odsłon: 70
Domowy chleb wiejski to pyszne i proste pieczywo jakie przygotujesz w domu. C...
Odsłon: 192
Idealna przekąska grillowa.
Odsłon: 86
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 73
Przepis na pyszny i delikatny sernik na zimno z truskawkami i galaretką. Niez...
Odsłon: 70
Domowy chleb wiejski to pyszne i proste pieczywo jakie przygotujesz w domu. C...
Odsłon: 192
Idealna przekąska grillowa.
Odsłon: 86
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 73
Składniki
Mięso pokroić na 4 porcje i rozbić tłuczkiem (przez folię) na cienkie plastry. Posypać solą, pieprzem i ziołami. Cebulę drobno posiekać, zeszklić na oleju, dodać drobno pokrojone grzyby i smażyć często mieszając aż sok odparuje i grzyby będą lekko przysmażone, dodać sól i pieprz do smaku. Na każdym kawałku mięsa położyć plaster sera,usmażone grzyby i zwinąć roladkę. Ułożyć roladki w naczyniu żaroodpornym i wstawić do piekarnika, piec 20 minut w 180 stopniach C. Podawać z ziemniakami lub frytkami i surówką.