Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Roladki szparagowe"
Cudownie kremowy sernik na ciasteczkowym spodzie z wyczuwalną nutą pistacji i...
Odsłon: 1145
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 649
Sycylijski przepis, u mnie posłużył za inspiracje do pysznego makaronu.
Odsłon: 223
Cudownie kremowy sernik na ciasteczkowym spodzie z wyczuwalną nutą pistacji i...
Odsłon: 1145
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 649
Sycylijski przepis, u mnie posłużył za inspiracje do pysznego makaronu.
Odsłon: 223
Składniki
Szparagi opłucz, odłam zdrewniałe końce. Mięso rozbij, podziel na 4 części. Kurczaka i szparagi oprósz solą, pieprzem, rozmarynem, skrop oliwą.
W kawałki mięsa zawiń po 3-4 szparagi. Piecz 20 min w 200 stopniach C. Zrób sos. Danie polej sosem i octem balsam.Źródło: Świat kobiety