Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Roladki z warzywami"
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 81
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 141
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 81
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 141
Składniki
Zrób farsz: posiekaj cebulę oraz dymkę. Papryki, pomidory umyj, usuń pestki, pokrój w kostkę. Na oleju podsmaż cebulę i mięso, dodaj bulion, podgotuj.
Dodaj 1/2 pomidorów oraz papryki. Uduś, odparuj. Zestaw, dodaj dymkę. Ponownie dopraw do smaku.
Lasagne ugotuj al dente. Na płatach makaronu rozłóż farsz i zwiń w roladki.
Obsmaż je na oleju na złoto, podaj z resztą warzyw i dowolną sałatką.Źródło: Świat kobiety