Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo łatwy przepis na wykorzystanie filetów z kurczaka.
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 83
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 148
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 83
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 148
Składniki
Filet umyć i bardzo drobno pokroić. Cebulę i paprykę pokroić w drobną kostkę, dodać do mięsa. Następnie dodać paprykę, natkę, jajko i doprawić solą i pieprzem. Dokładnie wyrobić na jednolitą masę.
Do mięsa włożyć kawałek sera i formować roladki ( wychodzi 7 roladek ). Moczyć w jajku i obtoczyć w bułce tartej. Ułożyć na blaszce wyłożonej folią aluminiową i posmarować grubo olejem. Wstawić do piekarnika nagrzanego do 180 st i piec ok 50 min. Życzę smacznego :)