Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jeden sposób jest tradycyjny- z pieczarkami i serem żółtym. Drugi sposób jest z ananasem i serem żółtym.
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 56
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 160
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 377
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 101
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 56
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 160
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 377
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 101
Składniki
Pieczarki zetrzeć na grubych oczkach i przysmażyć na oleju. Lekko posolić.
W wersji z ananasem rozbity kotlet posypać solą i pieprzem, a także wysmarować musztardą.
Ułożyć jeden plasterek ananasa i ser żółty.
W drugiej wersji rozbite kotlety posypać solą i pieprzem. Potem ułożyć ser żółty i pieczarki.
Kotlety zwinąć jak rolady. Obtoczyć w jajku i bułce tartej.
Smażyć na oleju na małym ogniu każdą ze stron.