Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 87
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 151
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 87
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 151
Składniki
skrzydelka myjemy dokladnie i wrzucamy do zimne jwody. od momentu zagotowania gotujemy jakies 30-40 min na malutkim ogniu nastepnie dodajemy wloszcyzne( mozna dodac kawalek pora-liscia) cebulke podsmazamy na palniku od gazu na czarno;) dodajemy do gotujacych sie skrzydelek z warzywami
gotujemy na malenkim ogniu az miesko i warzywa zmiekna na koncu dodajemy kostki,pieorz sol lub wegete. dodajemy mrozona lub swieza natke pietruszki. zagotowac i smacznego;)