Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo dobra zupka na jesienne i zimowe ponure dni.
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 88
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 43
Przepis na pyszny i delikatny sernik na zimno z truskawkami i galaretką. Niez...
Odsłon: 132
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 88
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 43
Przepis na pyszny i delikatny sernik na zimno z truskawkami i galaretką. Niez...
Odsłon: 132
Składniki
1. Mięso kroimy w kostkę i smażmy na rozgrzanym oleju, przyprawiając solą.
2. Cebulę obieramy i kroimy drobno dodajemy do mięsa
3. Mięso podlewamy wodą oraz dodajemy kostki rosołowe, prużymy. 4. Ziemniaki obieramy, kroimy w kostkę. 5. Paprykę kroimy w paseczki. 6. Ogórki kroimy w słupki. 7. Pieczarki kroimy i prużymy na patelni.
8. Do garnka przekładamy mięso. 9. Dodajemy ziemniaki. Listek laurowy oraz ziele i gotujemy.
10. Następnie dodajmy groszek, pieczarki, ogórki, paprykę.
11. Doprawiamy papryką wędzoną i chili.
12. Gotujemy aż mięso i ziemniaki będą dobre. 13. Zupę można zagęścić mąką ( ja tak zrobiłam ). 14. Smacznego.