Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne kruche rurki z kremem malinowym
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 83
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 40
Przepis na pyszny i delikatny sernik na zimno z truskawkami i galaretką. Niez...
Odsłon: 103
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 83
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 40
Przepis na pyszny i delikatny sernik na zimno z truskawkami i galaretką. Niez...
Odsłon: 103
Składniki
Zrobić ciasto i włożyć na ok 1h do zamrażalnika , schłodzone rozwałkować kroić w paski nawijać na rurki , piec ok 20 min
maliny ok. 30 dkg przełożyc do rondelka dodać 2 łyżki cukru i rozgotować następnie przetrzeć przez sito , do żeletyny wlać 2 lyżki gorącego musu malinowego i dobrze rozmieszać , w razie potrzeby lekko podgrzać , wlać do pozostałego musu i odstawić do lekkiego stężenia
Śmietanę i mascarpone ubic z 2 łyżkami cukru pudru na koniec dodać tężejący mus zimne rurki napełnic kremem i posypac cukrem pudrem