Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
bardzo pyszna rybka,mój mąż ją uwielbia!
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 352
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 14
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 77
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 352
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 14
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 77
Składniki
Usmażyc filety rybne otoczone w mące i ułożyc w naczyniu żaroodpornym
Pieczarki obrac,pokroic i podsmażyc z cebulką
Wyłożyc je równomiernie na rybę.
ser żółty starty wymieszac ze śmietaną,wylac to na pieczarki.Zapiekac w 200 stopniac C przez 20 minut