Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
rybka pelna aromatu, swietnie nadaje sie na świeta i wszelkie "imprezki" rodzinno towazyskie. Rybkę ta zazwyczaj przygotowuję 3-5 dni przed podaniem i przechowuję w zimnym miejscu- lodowka albo balkon.
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 54
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 159
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 376
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 100
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 54
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 159
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 376
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 100
Składniki
rybke pokrojoną w niewielkie kawaleczki i przyprawiona sola pieprzem( mozna lekko posypać czosnkiem granulowanym) usmazyc tradycyjnie w ciescie nalesnikowym
wszystkie skladniki zalewy prócz ketchapu i koncentratu zagotować, 3 do zagotowanej zalewy dodac po sloiczku koncentratu i ketchapu i dokladnie wymieszać, przestudzić, 4. schlodzona zalewa zalac przygotowana w naczyniu usmazona rybkę 5.podawać nie predzej niż po 2-3 dniach zapewniam PALCE LIZAC!!!