Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Inne schabowe, które na pewno Wam zasmakują.
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 53
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 159
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 374
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 99
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 53
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 159
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 374
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 99
Składniki
1. Mięso kroimy w plastry, następnie rozbijamy. 2. Doprawiamy pieprzem oraz solą.
3. Do miski wlewamy jogurt. 4. Dodajemy majonez. 5. Doprawiamy solą, pieprzem oraz czosnkiem. 6. Rzodkiewki ścieramy na tarce o dużych oczach. 7. Dodajemy do marynaty.
8. Zanurzamy każdy kawałek mięsa.
9. Obtaczamy w mące.
10. Zanurzamy w roztrzepanym jajku.
11. Panierujemy w bułce tartej.
12. Smażymy na rozgrzanym oleju z obu stron.
13. Kotlety gotowe. 14. Smacznego.