Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wykorzystałam ugotowane buraki z barszczu ukraińskiego.
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 83
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 148
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 83
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 148
Składniki
Buraki pokroić w plasterki lub półplasterki, wymieszać z pokrojonym porem. Z oliwy, miodu, soku z cytryny i orzechów sporządzić sos. Wlać go do buraków. Całość wymieszać, dodać jeszcze kilka kropli tabasco. Sałatkę przyprawić solą i pieprzem. Smacznego.