Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 83
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 148
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 83
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 148
Składniki
Sałatę lodową postrzępić na mniejsze kawałki Do miseczki wycisnąć sok z połowy pomarańczy dodać łyżeczkę oliwy odrobinę soli i pieprzu. Fileta z kurczaka zamarynować w occie balsamicznym i czerwonej papryce. Zawinąć w folie aluminiową | piec w piekarniku nagrzanym do 170 stopni około 20 minut. Pomidorki koktajlowe przekroić na pół, sałatę skropić sokiem z pomarańczy, dodać mięso pokrojone w plasterki i ułożyć pomidorki koktajlowe.