Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
pyszna!!!Uwielbiam ją...Myślę że tym co lubią czosnek przypadnie do gustu...
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 76
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 129
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 76
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 129
Składniki
Odsączyć z zalewy kukurydzę i fasole czerwoną.Pomidory umyć, sparzyć,pokroić na małe ćwiartki lub talarki i odsączyć na sitku. Ogórka obrać iodsączyć.
Zrobić sos:przecisnąć czosnek przez praskę.wymieszać majonez i jogurtem naturalnym w proporcji 3:1,dodać czosnek i dobrze wymieszać.Im więcej czosnku tym sos będzie ostrzejszy więc ich ilość wg uznania.
Na dno naczynia ułożyć pomidory,potem w kolejności ogórek i kukurydza.Na to kładziemy starty żółty ser.Na ser dajemy obfitą ilość sosu czosnkowego a na sam wierzch układamy czerwoną fasolę.
Smacznego!!!