Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 85
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 40
Przepis na pyszny i delikatny sernik na zimno z truskawkami i galaretką. Niez...
Odsłon: 117
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 85
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 40
Przepis na pyszny i delikatny sernik na zimno z truskawkami i galaretką. Niez...
Odsłon: 117
Składniki
Pierś kurczaka umyć, osuszyć i pokroić na kawałki. Rozgrzać olej na patelni i podsmażyć mięso. Dodać przyprawę gyros. Wystudzić. Ogórki i cebulę pokroić w kostkę. Kukurydzę osączyć z zalewy. Kapustę pekińską pokroić. Wymieszać jogurt z majonezem i ketchupem na sos. Przygotowane składniki układamy warstwami: kurczak, cebula, sos, ogórki, kukurydza, sos, pekińska, sos. Schłodzić i podawać.