Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 82
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 141
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 82
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 141
Składniki
mięso gotujemy,rozdrabniamy ,obsypujemy przyprawą obficie dodajemy oliwę następnie układamy składniki warstwowo (nie mieszamy) najpierw drobno pokrojoną cebule na to ogórek i kukurydza ,polewamy ketchupem następnie mięso i warstwę kapusty na wierzch majonez. można to wymieszać i włożyć w podgrzane w mikrofali bułki na wierzchu polać ketchupem lub podać jako danie główne z frytkami