Do góry

Przekąski Przepis na:

Sałatka hiszpańska z czerwoną kapustą

Sałatka hiszpańska z czerwoną kapustą

Autor:

Przepisów i artykułów: 2080 Ocena: 11375

Dodano:

Odsłon: 538

Samo zdrowie na dobrą przekąskę.

Przygotowanie

  1. Wykonanie:

    Ryż ugotować w woreczku, przepłukać na sicie wodą. Kapustę drobno poszatkować i zaparzyć wrzątkiem, polać sokiem z cytryny. Polać oliwą i pocukrować do smaku. Dodać ugotowany ryż, rodzynki i posiekane orzechy-delikatnie wymieszać . Układać porcjami na listkach sałaty, ozdobić orzechami i rodzynkami i podawać jako przekąskę.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń