Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 83
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 148
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 83
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 148
Składniki
Kalafior dzielimy na male rozyczki , plukamy w zimnej wodzie.Nastepnie wrzucamy na gotujaca sie wode ,gotujemy do momentu az bedzie miekki kalfior.Po ugotowaniu odcedzamy kalafior i zostawiamy aby sie przestudzil .Dajemy na polmisek kalfior+.2 zabki czosnku wczesniej przpeuszczonego przez praske ,sol do smaku i oliwe.sok z cytryny.Mieszamy i wstawiamy do lodowki.Salatka doskonala do miesa bialego i przedewszystkim malo kaloryczna