Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo prosta sałatka, która idealnie pasuje jako dodatek do mięs.
Jedliście kiedyś surowe ogórki na ciepło? Ja pierwszy raz i przyznam, że na p...
Odsłon: 81
Czarny bez w Wielkopolsce nazywany jest hyćką i rośnie dosłownie wszędzie. Z...
Odsłon: 1579
Jeden z najsmaczniejszych chlebów pieczonych przez naszą babcię. Mocno chrupi...
Odsłon: 1276
Jedliście kiedyś surowe ogórki na ciepło? Ja pierwszy raz i przyznam, że na p...
Odsłon: 81
Czarny bez w Wielkopolsce nazywany jest hyćką i rośnie dosłownie wszędzie. Z...
Odsłon: 1579
Jeden z najsmaczniejszych chlebów pieczonych przez naszą babcię. Mocno chrupi...
Odsłon: 1276
Składniki
1. Kalafior gotujemy w osolonej wodzie. 2. Po ugotowaniu studzimy i dzielimy na małe różyczki.
3. Ogórka kroimy na pół plasterki.
4. Paprykę kroimy na małe paseczki.
5. Koperek drobno siekamy.
6. Dodajemy kiełki, oliwę oraz pieprz.
7. Mieszamy i przekładamy do naczynia. 8. Na wierzchu polewamy octem balsamicznym 9. Sałatka gotowa. 10. Smacznego