Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 48
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 157
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 372
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 93
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 48
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 157
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 372
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 93
Składniki
Cieciorkę , soczewicę osączyć z zalewy. Pokroić pomidory , paprykę, ogórka przekroić na pół wydrążyć środek pozbywając się gniazd nasiennych.
kuskus przygotować wg przepisu na opakowaniu ( wsypać kuskus do pojemnika najlepiej prostokątnego i zalać wrzącą wodą tak by wody było 2 minimetry ponad kuskus). Wymieszać składniki.
pokroić lub połamać fete na wierzch sałatki, ułożyć pokrojone w ćwiartki jajka , polać octem balsamicznym SMACZNEGO