Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 56
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 160
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 377
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 101
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 56
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 160
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 377
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 101
Składniki
Ugotowany, odcedzony makaron + odcedzona kukurydza + tuńczyk w oleju (olej należy trochę odlać) + ser żółty starty (może być wędzony) + cebulę pokroić w kostkę drobną i podsmażyć na odrobinie oleju, pod koniec smażenia dodać czosnek. (cebula nie może się spalić - po dodaniu czosnku można podlać 1-2 łyżkami wody tak aby wszytko zmiękło -ale trzeba poczekać aż woda wyparuje zanim wrzucimy do makaronu) + przyprawa kebeb-gyros +pieprz.
Wszystkie składniki mieszamy i gotowe. Smacznego!!!