Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo prosta, szybka i bardzo smaczna sałatka.
Do rosołu kolagenowego wykorzystujemy mięso drobiowe i kawałek wieprzowiny, n...
Odsłon: 351
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 155
Do rosołu kolagenowego wykorzystujemy mięso drobiowe i kawałek wieprzowiny, n...
Odsłon: 351
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 155
Składniki
Jajka ugotuj na twardo. Ostudź, obierz, pokrój na cząstki. Osącz groszek.
Umyj sałatę, porwij na małe kawałki, sałatę wymieszaj z groszkiem i połową posiekanego szczypiorku.
Śmietanę wymieszaj z octem, solą, pieprzem i cukrem do smaku.
Zalej sałatkę, udekoruj jajkami, posyp resztą szczypiorku.