Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dla miłośników śledzi.
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 83
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 144
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 83
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 144
Składniki
Osączyć z zalewy śliwki, płaty śledziowe lekko opłukać. Jabłko, śliwki, śledzie i cebulę pokroić w nieduże kawałki. Jogurt wymieszać z majonezem, zalać pokrojone kawałki i dobrze wymieszać. Odstawić do przegryzienia się smaków na 5-10 minut.