Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 53
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 159
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 373
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 96
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 53
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 159
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 373
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 96
Składniki
Kukurydzę, groszek i fasolę odsączyć i kolejno warstwami wsypywać do miski.
Jajka ugotować na twardo pokroić w drobną kostkę lub zetrzeć na tarce na większych oczkach, zetrzeć można również ogórki konserwowe.
Pieczarki odsączyć z zalewy i pokroić wg uznania w plasterki.
Jajka, ogórki i pieczarki po kolei wysypywać na sypkie produkty w misce. Sałatkę można doprawić do smaku solą i pieprzem, wyłożyć na wierzch 3-4 łyżki majonezu i posypać np. drobno pokrojonym szczypiorkiem wg uznania. Życzę smacznego :)