Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
MOJA RODZINKA JĄ UWIELBIA:)
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 19
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 152
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 353
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 77
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 19
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 152
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 353
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 77
Składniki
MARCHEWKĘ, PIETRUSZKĘ, SELER OBIERAMY, MYJEMY I GOTUJEMY DO MIĘKKOŚCI W ROSOLE LUB OSOLONEJ WODZIE.
PO WYSTUDZENIU KROIMY W DROBNĄ KOSTKĘ.
KROIMY RÓWNIEŻ OGÓRKI I JABŁKO.
DODAJEMY GROSZEK.
MIĘSO KURCZAKA ODDZIELAMY OD KOŚCI I KROIMY W KOSTKĘ.
DO MAJONEZU DODAJEMY WYCIŚNIĘTY CZOSNEK, SÓL I PIEPRZ I ZALEWAMY POKROJONE WARZYWA I KURCZAKA.
DELIKATNIE MIESZAMY.
SMACZNEGO:)