Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Danie dobre na śniadanie, podwieczorek do pracy lub jako przekąska
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 74
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 127
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 74
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 127
Składniki
• ananasa odsączyć z zalewy, pokroić w ok. 0,5 cm kostkę
• tuńczyka wyjąć z puszki
• awokado obrać, pozbawić pestki, pokroić w kostkę
• cebulkę i rzodkiewkę pokroić w drobną kostkę
• koperek i natkę drobno posiekać
• w/w składniki włożyć do miski, dodać przyprawy, sok z cytryny i oliwę, dokładnie wymieszać, odstawić do przegryzienia się smaków