Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
bardzo fajne sałatki np.do alkoholu lub jako dodatek do drugich dań
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 88
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 42
Przepis na pyszny i delikatny sernik na zimno z truskawkami i galaretką. Niez...
Odsłon: 128
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 88
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 42
Przepis na pyszny i delikatny sernik na zimno z truskawkami i galaretką. Niez...
Odsłon: 128
Składniki
wykonanie :Ogórki umyć, odciąć końcówki, pokroić w grubsze plasterki, posolić i odstawić na 6 godzin, po tym czasie odlać wodę z ogórków, dodać chili i rozgnieciony czosnek, wymieszać. Zagotować olej, zalać ogórki, następnie zagotować ocet z cukrem i zalać gorącym ogórki, pozostawić na 12 godzin. Po upłynięciu czasu wkładać do słoików, szczelnie zamknąć, nie pasteryzować.