Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 77
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 132
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 77
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 132
Składniki
Gotujemy trzy jajka na twardo, w tym czasie śekamy drobno cebulę, na tarce ścieramy selera. Po ugotowaniu jajek, dwa scieramy na spód naczynia ( w zależności od wielkości naczynia dobrać ilośc produktów ) następnie kładziemy majonez tak tylko aby przykrył starte jajka, posypujemy solą i pieprzem, potem warstwa cebuli aby było wszystko pokryte tak samo seler starty na najdrobniejszych oczkach, na selera kroimy w cienkie plastry ser feta i układamy z nich całą warstwę na to jeszcze warstwa startego jajka i majonez.
Smacznego