Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lekka, smaczna sałatka na podwieczorek. Polecam.
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 53
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 159
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 374
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 99
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 53
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 159
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 374
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 99
Składniki
Burak i seler ugotować w oddzielnych naczyniach. Kapustę pokroić. Pokroić również na cząstki obrany grejpfrut, ugotowany burak i seler. Wymieszać z kapustą. Pokruszyć do sałatki serek. Polać sosem. Gotowe. Można jeszcze posypać pestkami dyni czy słonecznika. Ja już tego nie zrobiłam, gdyż akurat w domu nie miałam.