Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
przepisów na sałatki nigdy zbyt wiele
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 87
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 150
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 87
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 150
Składniki
1. ugotować ryż, wystudzić, 2. pieczarki umyć, obrać, drobno pokroić, usmażyć na oleju razem z pokrojona w kostkę cebulą, dodać sól i pieprz, 3. mięso z udka obrać, pokroić, ogórki pokroić w kostkę, groszek odsączyć z zalewy, 4. składniki sałatki wymieszać, dodać majonez, doprawić, smacznego