Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wagi nie dodaje, a dla smakoszy rarytasem się staje.
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 83
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 148
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 83
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 148
Składniki
Mięso oddzielić od kości, pokrajać w paseczki lub w kostkę i ułożyć na płaskim półmisku.
Dodać dokładnie osączoną kukurydzę oraz pokrajany ananas.
Majonez połączyć z sokiem cytrynowym, przyprawić solą i curry.
Otrzymany sos dodać do sałatki, wymieszać i wstawić na godzinę do lodówki.
Przed podaniem brzegi półmiska udekorować plasterkami pomidora, a wierzch sałatki przybrać natką pietruszki.