Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna i szybka w wykonaniu.
Do rosołu kolagenowego wykorzystujemy mięso drobiowe i kawałek wieprzowiny, n...
Odsłon: 354
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 156
Do rosołu kolagenowego wykorzystujemy mięso drobiowe i kawałek wieprzowiny, n...
Odsłon: 354
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 156
Składniki
Pora umyć, pokroić w piórka i sparzyć. Po 10 minutach odcedzić.
Mięso umyć, pokroić w drobną kostkę i podsmażyć na rozgrzanym tłuszczu z obu stron. Wystudzić.
Jajka ugotować na twardo, obrać i pokroić w kostkę.
Fasolkę i kukurydzę odcedzić.
Wszystkie składniki razem połączyć, dodać majonez, śmietanę, musztardę i przyprawy. Dobrze wymieszać. SMACZNEGO!