Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 87
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 151
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 87
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 151
Składniki
Kaszę kuskus przygotować według przepisu na opakowaniu. Pierś oczyścić, pokroić w kawałki, podsmażyć na oleju, przyprawić wedle uznania. Groszek, kukurydzę odcedzić. Pory sparzyć, pokroić w piórka. Ogórki pokroić w drobną kostkę. Wszystkie składniki ze sobą połączyć, dodać majonez, przyprawić i dokładnie wymieszać.