Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
sałatka przywieziona z Francji ale trochę spolszczona
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 85
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 40
Przepis na pyszny i delikatny sernik na zimno z truskawkami i galaretką. Niez...
Odsłon: 115
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 85
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 40
Przepis na pyszny i delikatny sernik na zimno z truskawkami i galaretką. Niez...
Odsłon: 115
Składniki
paluszki krabowe odrobinę rozmrozić, drobno pokroić. Awokado obrać, wyjąć pestkę i pokroić w drobną kostkę, skropić cytryną. Paluszki krabowe, pokrojone awokado, majonez, czosnek wyciśnięty przez praskę wymieszać, przyprawić do smaku solą i pieprzem i gotowe. Wyprobowane i smaczne.