Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 83
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 148
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 83
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 148
Składniki
Pieczarki obrać i pokroić w kostkę. Przesmażyć z pokrojoną w kosteczkę cebulą. Ser żółty pokroić w kosteczkę
Gdy pieczarki wystygną dodać ser, Ugotowane i pokrojone w kostkę jajka i posiekany szczypior. doprawić do smaku. Dodać łyżkę śmietany i majonez