Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Sałatka z polędwicą wołową i pęczakiem"
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 82
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 39
Przepis na pyszny i delikatny sernik na zimno z truskawkami i galaretką. Niez...
Odsłon: 98
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 82
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 39
Przepis na pyszny i delikatny sernik na zimno z truskawkami i galaretką. Niez...
Odsłon: 98
Składniki
Na patelni rozgrzej Ramę Smaż jak szef kuchni, poczekaj, aż z tłuszczu znikną bąbelki – to znak, że uzyskał odpowiednią temperaturę do smażenia.
Wrzuć pokrojoną w plastry polędwicę wołową. Jeśli lubisz krwistą, smaż po pół minuty z każdej strony. By była bardziej dopieczona, trzymaj dłużej.
Wyłóż na talerze kaszę. Na niej umieść posiekaną bazylię, natkę, pomidory, cebulę, plastry wołowiny i żurawinę.
Polej sałatkę sosem i podawaj.
25 min ? Stopień trudności: średnie ? Kalorie: 250Źródło: Super TV