Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Sałatka z pomarańczą i orzechami"
Cudownie kremowy sernik na ciasteczkowym spodzie z wyczuwalną nutą pistacji i...
Odsłon: 1138
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 630
Sycylijski przepis, u mnie posłużył za inspiracje do pysznego makaronu.
Odsłon: 195
Cudownie kremowy sernik na ciasteczkowym spodzie z wyczuwalną nutą pistacji i...
Odsłon: 1138
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 630
Sycylijski przepis, u mnie posłużył za inspiracje do pysznego makaronu.
Odsłon: 195
Składniki
• 15 minut • dla 2 osób cena • ok. 6 zł
Listki szpinaku umyj i osusz. Pomarańcze umyj, obierz (także z białych błon), podziel na cząstki. Gruszkę obierz, pokrój w plasterki. Na talerzach ułóż cząstki pomarańczy naprzemiennie z kawałkami gruszki, udekoruj listkami szpinaku i posyp orzechami. Polej dressingiem i podawaj.Źródło: Show