Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
łatwe do zrobienia bardzo zdrowe i smaczne
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 87
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 151
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 87
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 151
Składniki
Pory umyć, pokroić na duże talarki. Włożyć do wrzącej, posolonej wody na ok.10 min.
Żółtka z ugotowanych jaj, rozetrzeć ze śmietaną, musztardą i doprawić solą, pieprzem i cukrem. Białka drobno posiekać (nie dodawać do sosu)
Ugotowane pory ułożyć na półmisku, polać sosem i posypać białkiem.