Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dla miłośników selera i nie tylko:)
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 83
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 148
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 83
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 148
Składniki
Seler wyciągnąć ze słoika i opłukać w zimnej wodzie, kukurydzę także opłukać i włożyć do salaterki, resztę warzyw pokroić w ćwiartki.
Zrobić sos czosnkowy i wymieszać. Dodać przyprawy do smaku. Jeśli ktoś woli bardziej gęściejszy sos to może dać łyżkę majonezu.