Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sałatka bez majonezu to dobra propozycja na cieplejsze dni. Jest treściwa i z powodzeniem zastępuje obiad.
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8451
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 531
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8451
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 531
Składniki
Makaron gotujemy zgodnie z przepisem na opakowaniu. Studzimy. Szynkę i ogórki kroimy w kostkę. Pomidorki przekrawamy na pół. Kukurydzę odsączamy z zalewy.
Czosnek przeciskamy przez praskę. Mieszamy z olejem, koperkiem i sokiem z cytryny.
Składniki sałatki mieszamy z sosem.