Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
SMACZNA, MNÓSTWO WITAMIN ZDROWA NISKOKALORYCZNA
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 83
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 144
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 83
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 144
Składniki
MAKARON Z ZUPEK DROBNO POKRUSZYĆ DO DUŻEJ MISY.
UMYĆ WSZYSTKIE WARZYWA I POKTOIĆ W CENTYMETROWĄ KOSTKĘ ŁĄCZNIE Z FETĄ. WSZYSTKO DODAJĄC DO MISY. NATKĘ I SZCZYPIOR DROBNO POSIEKAĆ, SAŁATKĘ PORWAĆ NA MAŁE KAWAŁKI.
PRZYPRAWIĆ SOLĄI PIEPRZEM. DOKŁADNIE WYMIESZAĆ I ODSTAWIĆ NA MINIMUM 2 GODZINY. SMACZNEGO.