Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Cudownie kremowy sernik na ciasteczkowym spodzie z wyczuwalną nutą pistacji i...
Odsłon: 1138
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 628
Sycylijski przepis, u mnie posłużył za inspiracje do pysznego makaronu.
Odsłon: 191
Cudownie kremowy sernik na ciasteczkowym spodzie z wyczuwalną nutą pistacji i...
Odsłon: 1138
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 628
Sycylijski przepis, u mnie posłużył za inspiracje do pysznego makaronu.
Odsłon: 191
Składniki
Sałatę porwać drobniej,pomidory,ogórki lub cukinię,papryki pokroić w większe kawałki.Mozarellę pokroić w małą kostkę,panierować w jajku,obtoczyć w bułce tartej i smażyć chwilę na rozgrzanym oleju.Wszystkie składniki połączyć,polać sosem przygotowanym z oliwy z oliwek i cytryny i wyłożyć kawałkami usmażonej mozarelli.